Wednesday, July 15

Okej så det här med white trash. Det finns lite för många i detta land. Otacksamma jävlar. Och jag blir så galet aggressiv! Speciellt med tanke på att de har absolut ingen anledning till att vara fattiga. INTE EN ENDA!

Programmet igår var en fortsättning till de vi såg på teven för fem år sedan här nere. Och jag blir lika aggressiv nu som då. Dessa nötter är så afrikaans att de inte kan engelska. De hatar alla som inte är vita. KKK uti fingerspetsarna. De är nog släkt hela bunten. Och alla bor i husvagnar på en camping som de inte äger. Barnen går inte i skolan. Föräldrarna jobbar inte. Alla är alkoholister. Barnen 10-15 år kan inte ens färglägga en 'måla efter nummer' teckning. De förstår inte. De kan inte klippa med en sax. Det enda de har är vad folk skänker till dem. Dvs. efter det senaste patetiska inslaget av dem ifrån tv-världen. Är de tacksamma till denna välgörenhet? NEEEJ! De klagar på att de inte får ordentlig mat. Kan inte ha braais eller fester tillräckligt ofta.

Nu är det som så att här nere finns det inga torg. Så de måste bygga platser där folk kan se på 2010 på stora skärmar. Och därför ger staten dessa nötter 68 kvadratmeter av land. Blir de glada? NEEEEJ! De beklagar sig för att deras husvagnar inte får plats på denna yta. De har för många ungar. De bor brevid icke-vita. Som också sitter i samma situation. Eller nej. De har en bättre situation, för de har faktiskt hus.

En snubbe skriker 'jag vägrar bo brevid de där svartskallarna!!!'. Då kan man fundera på varför det nu skulle vara som så att dessa nötter skulle vara bättre än någon annan här nere. Eftersom att de anser att de borde få allt de vill ha. Utan att göra något mer än att stå med en mugg vid ett trafikljus. Jo det kan man undra över.....

Och nej det är inte synd om de här människorna. Det är nästan som så att det är en bedrift att vara fattig som vit här nere. Att inte ha ett hus. Att inte ha en utbildning. Speciellt när du är en afrikaner. Tattarjävlar.

Tycker jag synd om tiggarna? Nej. Inte ett dugg faktiskt. Tycker jag synd om de som sitter med en stor skylt 'I need a work, willing to do anything'? Ja. De är det riktigt synd om faktiskt. Likaså synd om de som säljer sopsäckar för 20 pengar.