Sunday, May 31

Så vi tog en paus i studierna (läs: i uppskjutandet av studierna) och gick ut galet pepp på att dansa gärnet! Så kommer vi till College. Dött. Går till Castros. Fullsmockat a la 50taggare. Går tillbaka till College. Stjäl två affischer. Åker till News Cafe. Kalltkalltkaaaaallt! Åker till Escobar. PAAARTYYY! Sedan bytte dom DJ. Bajs. Åkte till PoolCity. Underliga människor. Jag blev rädd. Testade Balizza. Men som alltid kollade de Gens leg. Och det är ju inte så bra. Åkte till McDonalds. MAAAAT! Åkte till Casinot. Nej det var allt en ganska misslyckad kväll allt som allt. Vi spenderade nog mest tid i bilen egentligen. Nu är dock frågan.Var befann sig alla PEbor igår? Ingen skriver exams idag. Jag/Vi måste ha missat något helt radikalt mycket! Jo men jag var hemma vid fyra iallafall. Och som vanligt är hälften av mina grannar borta. Jag förstår inte. Var håller alla huuuus?!

Nåväl, nu ska jag dricka något varmt, hämta ett par strumpbyxor och sätta mig med business management innan jag kommer fram till att sängen av den bästa saken i den här lägenheten, bortsett från datorn och internetuppkopplingen såklart.

Det är förövrigt Gen som har alla kort nuförtiden. Jag ska kirra ett inlägg med massamassamassssssaa kort i framtiden. Lovar.